( O prireditvi Čarobna simfonija )

V čudovitem zelenem ambientu cvetočega Arboretuma Volčji Potok se proti koncu pomladi odvija Čarobna simfonija. Dogodek je namenjen vsem mladim po srcu (40+), željnim zdrave zabave, novih znanj, dobre družbe in kulinaričnih razvajanj.

Z glavnega odra nas bodo letos pozdravili številni slovenski glasbeni izvajalci, pevski zbori in folklorne skupine. Za želodčke in okuševalne brbončice bodo skrbeli vrhunski ustvarjalci kulinaričnih specialitet, vinski in pivski promotorji, svoje pa bodo dodali tudi »food bloggerji«, ki bodo svoje recepte prenesli s svetovnega spleta neposredno na Čarobno simfonijo.

V objemu cvetočih rožnih grmov se bodo obiskovalci lahko razgibali na delavnicah joge, plesa ali zanimivih tekmovanj, pod krošnjami dreves pa se bodo prepustili razvajanju v kotičkih za sprostitev naših pokroviteljev in se preizkusili v miselnih izzivih in nagradnih igrah.

Tisti, željni novega znanja, pa bodo toplo vabljeni, da svoje možgančke zaposlijo na številnih izobraževalnih, kreativnih in ustvarjalnih delavnicah v sodelovanju s sponzorji, raznimi klubi in društvi.

Kot vsi dogodki Zavoda Zaupanje tudi Čarobna simfonija nosi dobrodelno noto. V sodelovanju s klubi in društvi, ki se bodo na dogodku predstavili, bomo v domovih za starejše občane izvedli različne delavnice, nastope in predavanja, ki jim bodo popestrili življenje v domu.

Več o projektu na 

 

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji