( Pogoji uporabe )

Pogoji nakupa vstopnice za vstop v Arboretum Volčji Potok
v okviru prireditve Čarobna simfonija Arboretum 2018
ter
splošni pogoji uporabe spletne strani www.carobnasimfonija.si

 

Prireditev Čarobna simfonija (v nadaljevanju: prireditev) organizirajo ZAVOD ZAUPANJE, Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana-Črnuče, javni zavod ARBORETUM VOLČJI POTOK, Volčji Potok 3, 1235 Radomlje in podjetje NETVIZIJA d.o.o., Cesta 20. julija 2c, 1410 Zagorje ob Savi (v nadaljevanju: organizatorji).

Prireditev se bo odvijala v Arboretumu Volčji Potok v nedeljo, 27. maja 2018. Ta datum je javno objavljen na spletni strani www.carobnasimfonija.si. Prireditev je družabne in dobrodelne narave, v prvi vrsti pa je namenjena odraslim, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas. V Arboretumu Volčji Potok se bodo v okviru prireditve odvijale različne delavnice, predstavitve in ponudba za obiskovalce. Osrednja nit prireditve pa je omogočiti 50 socialno ogroženim osebam celoletno obiskovanje popoldanskih dejavnosti (rekreativne, ustvarjalne in izobraževalne dejavnosti). Program prireditve bo objavljen na spletni strani www.carobnasimfonija.si.

Prisotnost na prireditvi Čarobna simfonija bo brezplačna, vstopnina v park Arboretum pa bo na dan prireditve znižana za vse, ki bodo pridobili spletni kupon (v nadaljevanju: kupon). Kupon za nakup vstopnice po znižani ceni 6,8 € za vstop v park Arboretum Volčji Potok, veljavne na dan prireditve, se lahko pridobi preko spletne strani www.carobnasimfonija.si. Kupon je veljaven, če so vsi zahtevani podatki na njem pravilno in v celoti izpolnjeni. Pripadajoč program v okviru vstopnice po znižani ceni vsebuje tudi ogled razstave orhidej ter ogled razstave tropskih metuljev. Kupon je pogoj za nakup vstopnice po znižani ceni na dan prireditve in hkrati tudi vstopnica na prireditev Čarobna simfonija. Letne karte za vstop v park na dan prireditve Čarobna simfonija ne veljajo.

Udeleženci prireditve lahko vstopijo v Arboretum Volčji Potok v okviru znižane vstopnice, veljavne na dan prireditve, tako da na spletni strani www.carobnasimfonija.si vnesejo svoje osebne podatke in potrdijo, da so seznanjeni s Pogoji uporabe spletne strani www.carobnasimfonija.si (tj. s temi pogoji). Oseba, ki izpolnjuje obrazec na spletni strani www.carobnasimfonija.si (v nadaljevanju: prijavitelj) v obrazec vnese svoje osebne podatke.

Z izpolnitvijo in oddajo prijavnega obrazca na spletni strani www.carobnasimfonija.si prijavitelj soglaša, da mu lahko organizatorji pošiljajo predstavitvene materiale, posebne ponudbe in druge informacije o svojem poslovanju. Prav tako prijavitelj dovoljuje uporabo fotografij ali video posnetkov, posnetih na prireditvi Čarobna simfonija, in sicer za objavo v kateremkoli mediju ali na spletnih straneh organizatorja ter njegovih brošurah ali publikacijah, ki jih izdaja.

Organizator NETVIZIJA d.o.o. vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004) in jih lahko uporablja za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, izvajanje usmerjenega ciljnega oglaševanja ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva. Za namene kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, pošta, elektronska pošta, SMS in drugo. Navedene podatke lahko podjetje NETVIZIJA d.o.o. obdeluje do preklica privolitve posameznika oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki, ter lahko od organizatorja zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov oz. izbris iz zbirke.

Podjetje NETVIZIJA d.o.o. lahko v skladu s pogodbo med njim in pokrovitelji prireditve osebne podatke o sodelujočih posreduje največ dvem pokroviteljem prireditve ter soorganizatorjema ARBORETUM VOLČJI POTOK in ZAVODU ZAUPANJE. Na prireditev prijavljeni člani družin s potrditvijo teh pogojev eksplicitno in izrecno dovoljujejo uporabno njihovih osebnih podatkov tudi pokroviteljem prireditve za namene neposrednega trženja. Pokrovitelji lahko prejete osebne podatke uporabijo izključno za neposredno ali spletno trženje in morajo prejemnikom komercialnih sporočil omogočiti odjavo s seznama prejemnikov.

Splošni pogoji nakupa družinske vstopnice za vstop v Arboretum Volčji Potok v okviru prireditve Čarobna simfonija Arboretum 2018 ter splošni pogoji uporabe spletne strani www.carobnasimfonija.si so na voljo na spletni strani www.carobnasimfonija.si. Vsi prijavljeni družinski člani na prireditev s potrditvijo splošnih pogojev sprejemajo navedene pogoje sodelovanja ter potrjujejo, da so z njimi seznanjeni, in se zavezujejo k njihovemu upoštevanju.

Organizator ZAVOD ZAUPANJE si pridržuje pravico do odpovedi prireditve.

Organizator ZAVOD ZAUPANJE si pridržuje pravico do spremembe ali dopolnitve teh splošnih pogojev.

Lastnik domene carobnasimfonija.si je podjetje NETVIZIJA d.o.o., Cesta 20. julija 2c, 1410 Zagorje ob Savi.

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji