( Dobrodelna akcija )

Zavod Zaupanje je organizator številnih dogodkov po celotni Sloveniji (Čarobna simfonija, Čarobni dan ...) in prav vsak izmed njih temelji na dobrodelnosti in vzajemni pomoči. Ker verjamemo v moč znanja in pomembnost, da se le-to prenaša od človeka do človeka in z generacije na generacijo, bomo v sodelovanju s klubi in društvi, ki sodelujejo v dobrodelni akciji, omogočili brezplačne delavnice in tečaje za prebivalce domov za starejše občane. Izvajalci ustvarjalnih, gibalnih in ostalih delavnic bodo tako obiskali domove za starejše občane in za njih izvedli podobne delavnice kot na prireditvi Čarobna simfonija ali jim polepšali dan s kakšnim nastopom.

Do sedaj smo v okviru Čarobnega dne pomagali že številnim posameznikom, predvsem otrokom iz socialno ogroženih družin. Z našo pomočjo se je tako že več kot 2500 otrok udeležilo jezikovnih in plesnih tečajev, se celoletno udejstvovalo športnih treningov in obiskalo razne počitniške delavnice, ki so jim narisali neizmeren nasmeh na obraz. Veseli smo, da smo jim na ta način omogočili obiskovanje aktivnosti, ki se jih drugače verjetno ne bi mogli udeležiti.

Marsikaj nam lahko vzamejo, ampak znanja nikoli. Naj se del čarobnosti iz Arboretuma Volčji Potok razširi tudi drugam po Sloveniji!

V kolikor želi še kak izvajalec sodelovati v dobrodelni akciji, je seveda vljudno vabljen.

Kontakt: info@carobnasimfonija.si

Partnerji dobrodelne akcije

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji