( Prijava - kupon ugodnosti za prireditev )

Zakaj spletna prijava?

Ker velja:
 1. Spletna prijava je pogoj za nakup vstopnice po znižani ceni za vstop v Arboretum Volčji Potok v nedeljo, 27. maja 2018.
 2. Znižana cena vstopnice je 6,80 € na osebo, vsak obiskovalec prejme tudi darilo (ki vsebuje tudi dišavnico v lončku).
 3. Sezonske karte za vstop v park ne veljajo na dan prireditve.

 

Kaj vključuje vstopnica, pridobljena s kuponom?

Vstopnica, pridobljena s kuponom, tako vključuje:

 • ogled parka Arboretum Volčji Potok,
 • celoten program prireditve Čarobna simfonija,
 • ogled trenutnih spremljajočih razstav v Arboretumu:
  • Razstava kaktusov
  • Razstava orhidej
  • Dinozavri (v naravni velikosti)
  • Velikani morskih globin (kiti v naravni velikosti)
  • Narodna galerija v Arboretumu
  • Pravljični junaki
  • Mesec slečev
  • Razstava tropskih metuljev
  • Čar lesa

 

 

V Arboretum Volčji Potok so se ponovno vrnili izumrli vretenčarji, ki so več kot sto milijonov let kraljevali na zemlji. Letos se bo 13 najstrašnejših naselilo na travnikih v neposredni bližini otroškega igrišča. Pozdravili vas bodo alozaver, apatozaver, tiranozaver, mamenhizaver, stirakozaver, triceratop in še nekateri drugi.

V Arboretumu Volčji Potok so ob bok dinozavrom postavili novo razstavo, na kateri se boste iz oči v oči srečali z morskimi velikani. V parku je razstavljenih več kot 10 kitov v naravni velikosti, najdaljši med njimi merijo skoraj 25 m, in so v celoti izdelani v Arboretumu. Sorodne postavitve smo do sedaj lahko videli na Islandiji, v Veliki Britaniji in Združenih državah Amerike.

 

Čarobno dogajanje

Na Čarobni simfoniji boste lahko tudi:

 • uživali ob pestrem dogajanju prireditve na glavnem odru - glasbeni izvajalci, plesne točke ipd (oglejte si Program prireditve) ter
 • se sproščali ob ustvarjalnih, plesnih, izobraževalnih in ostalih delavnicah v čarobnih tematskih deželah na prireditvi,
 • uživali v odlični hrani in slaščicah ter hitri in profesionalni postrežbi po ugodnih cenah.

 

Prijavni obrazec

Na e-poštni naslov, katerega boste vnesli v spodnji obrazec, vam bomo poslali povezavo do vašega kupona za nakup vstopnice po znižani ceni. Kupon odprite, natisnite na list papirja in prinesite s seboj na prireditev.

 

Obvezna polja *
Prijava na prireditev Čarobna simfonija Arboretum 2018 in včlanitev v Klub Čarobna simfonija

Urejanje osebnih podatkov posameznika in delni ali celotni izbris le teh bo možen prek uporabniškega vmesnika na spletni strani Klub Čarobna simfonija (spletna bo postala aktivna cca 31.8.2018). Navedene podatke lahko Zavod Zaupanje in podjetje NETVIZIJA d.o.o. obdelujeta do preklica privolitve posameznika oz. do časa, ko podatki ne bodo služili več svojemu namenu. Na tem spletnem mestu bo posamezniku omogočen tudi vpogled, komu so bili podatki posredovani, ter podajanje zahteve za izbris podatkov iz teh seznamov.

Obiskovalec prireditve (prijavitelj)
Ime*
Priimek*
Ulica in hišna št.
Poštna št. in kraj*
Email*
Telefon*
Leto rojstva*
Pogoji uporabe
  Ali vam je všeč sprostitev in zabava na Čarobni simfoniji?
 
Seznanjen sem, da sezonske karte za vstop v park v nedeljo, 27. maja 2018, ne veljajo.
Seznanjen/a sem s pogoji uporabe spletne strani www.carobnasimfonija.si za prireditev Čarobna simfonija Arboretum 2018
(vsebujejo pogoje za pridobitev kupona Čarobna simfonija in pogoje za včlanitev v Klub Čarobna simfonija).
GDPR uredba v EU pravi, da je s spletne strani pogoji uporabe potrebno v povezavi s članstvom v Klubu Čarobna simfonija izpostaviti:
Dovoljujem uporabo kontaktnih podatkov za pošiljanje predstavitvenih materialov, posebnih ponudb in drugih informacij o poslovanju Zavoda Zaupanje in podjetja Netvizija d.o.o.. Za namene kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, pošta, elektronska pošta, SMS in drugo.
Dovoljujem uporabo fotografij in video posnetkov, na katerih sem jaz, posnetih na katerikoli prireditvi Čarobna simfonija, in sicer za objavo v tiskanih, elektronskih in spletnih medijih (medijskih) pokroviteljev ter soorganizatorjev prireditve ter njihovih brošurah ali publikacijah.
Dovoljujem profiliranje podatkov, podanih na tem obrazcu, za namen raziskave trga, ciljno usmerjeno obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih. Gre za profiliranje npr. glede na starost, področje bivanja, spol, obisk posameznih prireditev ipd.
Dovoljujem posredovanje podatkov z obrazca največ dvem pokroviteljem prireditve pod (običajnimi) pogoji, opisanimi na strani pogoji uporabe za namene neposrednega ali spletnega trženja. Pokrovitelji morajo prejemnikom komercialnih sporočil omogočiti odjavo s seznama prejemnikov. Uporabnik lahko preko spletne strani Klub Čarobna simfonija od pokroviteljev tudi sam zahteva delni izbris ali izbris vseh podatkov z obrazca iz njihovih podatkovnih baz.

 

Vstopnico boste lahko ob predložitvi kupona kupili na dan prireditve na blagajni pri vhodu v Arboretum Volčji Potok. Cena vstopnice je 6,80 € in je veljavna le na dan prireditve.

Izpolnitev obrazca vas NE zavezuje k nakupu vstopnice.

V primeru slabega vremena prireditev ta dan odpade in bo prestavljena na kasnejši datum. Priporočamo, da si pred odhodom ogledate podstran Zadnje novice.

 

Kontakt: info@carobnasimfonija.si

 

ZavodZaupanje_logo.png      grb_kamnik.gif      logo_avp_w350.png

 

Medijski pokrovitelji

Internetni medijski pokrovitelji

Partnerji